Ofte stillede spørgsmål

ALT OM KONTAKTLINSER

Hvordan tager man linser på og af?

Er det første gang du skal have linser på? Se vores tips til både, hvordan du tager dem på og af på første gang ved at klikke her.

Hvad skal jeg gøre når linsen irriterer mit øje?

Indsæt linsen i din linsevæske for 24 timer, derefter gnubbes den for støv på en forsigtig måde. Dette anbefaler vi, at du gør især ved første brug af linsen, og hvis du har ved olieret øjne. Tjek også om din linse er vendt på den rigtige side, når du påsætter den. Linsen skal have en skålformet kant, og ikke være skarp udadtil ved kanten. Læs mere her om hvordan man tager linser på. 

Hvorfor er der forskel på den faktiske farve på linsen og fra den i websitet?

Der er en masse faktorer der spiller ind, når det gælder til farven. Dette kan såsom være lyskilde, naturlig øjenfarve, makeup, hudfarve omgivende farve, sollys og kameralinse. Disse sager bør være acceptable.
 

Hvordan renser man linsen?

 1. Vask hænder og placer så linsen i midten af din håndflade. Gnub langsomt til med linsevæske.
 2. Put ny linsevæske i linsebeholderen efter hvert brug. Husk at skifte linsevæsken ofte, hvis ikke du bruger linsen hver dag.
 3. Hold linsen fra skarpe ting, da linsen er meget sårbar og tynd.


Information om hygiejne og sikkerhed:

 1. Lån aldrig andres linser eller del ikke brugte linser ud, da dette kan føre til infektion eller i værste tilfælde blindhed.
 2. Husk at tage linserne af inden du sover. Påsæt linserne inden du påfører makeup, og tag linsen af inden du fjerner din makeup. Makeup kan indeholde kemikalier, og hvis du tager dig af linsen først vil det være med til at forebeholde den 12 måneder lange holdbarhed af linsen.
 3. Første gang du har linserne på bæres de ikke mere end 2-4 timer. Når du har vendt dig til dem kan du bære dem i 8 timer.

  ALT OM VIPPER

  Hvordan kan jeg pleje vipperne så de holder bedre?

  Ved korrekt pleje samt behandling kan vores vipper bruges op til 25 gange. Følg vores tips og tricks vi har nedenfor for korrekt produkt pleje:

  1. Man skal være blid, da mink vipper skal håndteres forsigtigt.
  2. Undgå vand, makeupfjerner og en anden form for væske for at rense vipperne, da dette kan ødelægge vippens form.
  3. Husk korrekt opbevarelse i æsken efter hvert brug. Ved at opbevare vipperne i den originale emballage vil man opretholde vipperne sikre, rene og bevare dens fremtidige brug.
  4. Rengør ofte. Hvis der eksempelvis sidder tørt lim på vippebåndet skal man forsigtigt skille det af med dine fingerspidser. Dette gøres forsigtigt uden at hive i for meget.

   

  Hvordan påsætter jeg vipper?

  Her er 5 lette steps du kan følge, når du skal påsætte øjenvipper for første gang.

  Step 1: Buk dine øjenvipper med en vippebukker, og påfør et tyndt lag mascara, hvis ønsket.

  Step 2: Fjern vipperne blidt fra æsken ved kanten og blødgør båndet. Dette gøres ved at give det et lille wiggle.

  Step 3: Juster båndet ved din øjenvippekant, derefter måles hvor det overskydende vipper skal trimmes. Husk, at vipperne altid klippes ved ydersiden.

  Step 4: Påsæt lim på din vippe, og vent 15-20 sekunder. Vent til din lim er halvtør og sticky.

  Step 5: Sammenklæb vippen mod dine naturlige vipper, og lad det sidde så tæt på dine øjenvippekant som mulig. Giv det et par forsøg, og husk at øvelse gør mester.

  Hvad er vipperne lavet af?

  real mink fur - Vipperne er lavet af de blødeste bomuldsbånd samt de mest bukkede hår. Vores vipper er lavet af 100% mink, og er steriliserede. Med Luxa Lashes får du glæden af håndlavede vipper, og ikke maskinelavede. Vi tilbyder markedets blødeste, fleksible og lækreste vipper.

  faux mink - Hvis du kunne tænke dig veganske vipper som ikke er lavet af ægte mink kan du få glæden af dette med vores faux mink kollektion. Denne kollektion af vipper er beregnet til at efterligne kvaliteten og finheden af ægte minkvipper. Det er en vegansk venlig mulighed, der er lavet af plastfibre, selvom teknologien er blevet forbedret gennem årene for at få dem til at se mere naturlige ud end før.

  Kommer der lim med i Luxa lashes?

  Der medfølger ingen vippelim med Luxa Lashes, medmindre du gør et køb med Luxapack. Du kan se vores udvalg af DUO vippelim på vores shop, hvor vi kører med skarpe priser.

  Kan jeg komme mascara på mine vipper?

  Det anbefales ikke, at der kommer et stort overforbrug af mascara på vipperne, da det formindsker antal gange genbrugelighed af vipperne. Dog vil blidt mascara for at sammenklæbe dine egne vipper med 6D vipperne ikke foretage en skade på vippens buk samt form.