Levering & retur

Hvor lang tid er leveringstiden?

Dette er afhængig af den valgte leveringsmetode. Hos Luxa Lashes sender vi din bestilling alle hverdage - mandag til søndag. Tillad 1 dag til behandling af din ordre inden den afsendes. Med GLS er leveringstiden på 2-4 dage for 42 kr. for pakkeshoplevering og 62 kr. for hjemmelevering.

 

Hvor er min pakke?

Har du endnu ikke modtaget en besked eller mail på, at din pakke er indleveret? Dette betyder, at din bestilling er igang med at blive behandlet og sammesættes på vores lager. Når du modtager en besked på, at din pakke er indleveret kan du spore den gennem linket i din mail. Skriv dit tracking nummer på følgende hjemmeside for at følge din pakke:

GLS: https://gls-group.com/DK/da/find-pakke

 

Hvordan returnerer jeg en vare jeg har købt?

Vi tilbyder dig 14 dages returret, som gælder fra den dag du modtager varen. For at anvende retten skal du underrette os på vores mail luxalashescph@outlook.com, vores sociale medier eller vores kontaktformular. Varerne skal returneres til os i samme stand som købet, uåbnet og i original emballage. Ved mistanke om brugt produkt vil der ikke refunderes det betalte beløb. På grund af varens art samt hygiejniske grunde er der ingen bytteret efter brug. Du skal selv betale for omkostninger i forbindelse med varens returforsendelse, og du bærer risikoen for varens tilstand ved returnering.

 

Kan jeg bytte en vare til noget andet?

Hvis din bestilling endnu ikke er afsendt kan du sagtens bytte til en anden vare, så længe lager haves. Dog kan man ikke bytte til en anden vare efter modtagelse, grundet hygiejnemæssige årsager.

 

Der var en fejl, da jeg modtog pakken hvad gør jeg?

I det usandsynglige tilfælde af, at du modtager en beskadiget vare erstatter vi dine varer. Købsloven giver dig retten til 24 måneders reklamationsret. Sagen kan dog afsluttes, hvis produktet er beskadiget som følge af forkert produktpleje af kunden. Følg vores tips og tricks til vipper her, og vores anbefalede pleje til linser her. Kontakt os på vores mail luxalashescph@outlook.com, vores sociale medier eller vores kontaktformular.